І знову смерть, і сиротами діти,
Не обійняти вже, недолюбити,
Сумною йдеш дорогою додому,
Це горе, Боже, не давай нікому.
Залишив рідну хату, сад, родину,
І став ти в бій за рідну Україну,
Поліг у битві там на полі бою,
Дощами плаче небо за тобою.
Гірко ридають діти і дружина,
Батькам не дочекатися на сина,
І "Плине кача" над селом ридає,
В останню путь Героя проводжає.
Ти не загинув - був ти, є і будеш,
За подвиг тобі кланяються люди,
І щоб жила ця Нація й держава,
Навіки вам Герої, Честь і Слава!
ГАЛИНА ГРИЦИНА.