Любила
ювелірно
блукати
клавішами,
аби
Культура
опосередковано
лоскотала
екстремальні
ситуації
суворої
атмосфери.
Любка Колесса (1902-1997) - видатна українська піаністка, що у першій половині двадцятого століття давала по 150 концертів на рік у різноманітних залах Європи та Америки.
Вродлива панянка так чудово "плела" звуки на фортепіано, ніби живильні краплини благодатного дощу падали на спраглу сповнену інтриг та воєн бідолашну землю. І цим покорила публіку майже по всій земній кулі.