Боги
імпровізували -
тремтіли
лондонці
интенсивно
наостанОК...
ангели
драбину
адаптували -
хМАРИ
усМІХнулИся...
30 січня 1969 року близько полудня легендарні "The Beatles" востаннє дали живий концерт. Щоправда, дійство відбулося на даху будинку, в якому культові артисти записували матеріал до свого останнього альбому. Було 7 градусів тепла, дув пронизливий вітер, а їхні знайомі усім лондонцям голоси не на жарт розбурхали столичну звичайну обстановку. Охочих послухати чи навіть побачити кумирів виявилося забагато. Густі холодні хмари в той день оточили небо. Ідоли стали ближчими до нього, аніж до власних фанатів. То була їхня "лебедина пісня". Вічність уже радо приймала в свої обійми феномен століття. Поліцейські втрутилися в ситуацію і виступ припинили достроково, хоча збереглися аудіо та відео в 42 хвилини тієї безперечно історичної для усіх бітломанів події. Дотепний ударник Рінго Старр протестував проти появи правоохоронців, котрі вимкнули живлення інструментів, й продовжував до останнього опиратися, барабанити і голосно кричати : "Заарештуйте мене нарешті ! Це буде приголомшлива сенсація ! Бум - бум - бум !!!" Звісно, ніхто з полісменів знаменитого бітла не збирався арештовувати.
Через рік славетний гурт розпадеться, аби ввійти у канони світової популярної музики, як найбільш успішний та впливовий.
І навіть зараз оцю їхню екстравагантну ідею використовують чимало музикантів й інших творчих митців для власних оригінальних презентацій. Треба ж було комусь усе це почати...