Вірив (Вирій
якимось як
чуттям : чОРТ) :
енергійні
"Соколята"
лицарями
адаптуються -
ворогів
хоробро
Утилізовуватимуть...
розчулені
сльози
естетику
нагадали
колишнього
озвучення...
В'ячеслав Хурсенко (1966 - 2009) - відомий український співак, композитор, автор пісень. Творець і виконавець легендарної пісні "Соколята", котра була написана в 1994 році й спочатку призначалася іншому не менш відомому співаку Василю Зінкевичу, але за дивним збігом обставин саме у чуттєвому виконанні В'ячеслава цей пісенний шедевр справді став улюбленим твором для багатьох українців.