забагато не тих людей
забагато не тих ідей
забагато ракет на нас
забагато розбитих ваз
забагато порожніх слів
забагато забрали сил
забагато забрали душ
забагато червоних калюж
забагато вінків і хрестів
забагато пліток і понтів
забагато божків і рабів
забагато розбитих носів
забагато гучних ночей
забагато китайський речей
забагато образ і сліз
забагато таблеток і криз
забагато могилок нових
забагато без рук і без ніг
забагато прикуті до дна
забагато вбиває війна
забагато по дурках лежать
забагато по мінах біжать
забагато по венах отрут
забагато загнали в кут
забагато глибоких вирв
забагато тривожних днів
забагато ночей не спав
забагато на тебе чекав...