Ляля
Вже вітер спіднички тобі не підіймає...
Бо ти дитя чорнобиля - свинцем сі обкладаєш!
Важка твоя спідничка, і доля не легка....
Ти маєш три ноги , а пальчиків нема!
Не має і не буде мозгів у голові,
Мене ти не забудеш уран в твоїй душі.....
Чорнобильська ляля гуляє по балкону....
А я влюбився в неї, любитиму до скону!
І я не забоюся - трьох ногої красуні,
Уран нам не зашкодить зробити лялі куні...
Ляля ля ля
Ляля ляля ляля
Ляля - ля ля ля
Ляля ляля ляля