Знову ракети в небесах, несуть біду, розруху, смерті, ми всі в жахливій круговерті, обстріли в селах і містах... Десятки дронів і ракет, змінюють курс по всій країні, загрози слідом наче тіні, захист життя пріорітет! В успішне віримо збиття, ракет і ненависних дронів, в молитві схрещені долоні, Всевишній захисти життя!