Вся горить країна
Наша – Україна
У вогні, палає,
Бо війна триває
Досі темноока –
Лютая, жорстока
Й серце розриває,
Душу вивертає.
Та не здаємося
Ми, не даємося
Ворогам, а з ними,
Підлими, лихими,
Боремось щосили,
Як би не просили
Нас вони всі здатись.
Хай, можливо, здатись
Може, що слабкими
Є ми, та такими
Сильними, міцними
Є ми, що з лихими,
Злими ворогами
Ми покінчим. З нами
Перемога буде
Лиш. Її здобуде
Край наш. І не стане
Більш війни. Настане
Мир, який навіки
Прийде, бо повіки
Більш війни не буде.
Мир вік буде, люде.
Євген Ковальчук, 18. 02. 2023