***
Приходить новий
Ресурс життя,
Яким воскресаємо
Ми --
У предках помислах
Волі,
Де свята Україна
Оновленням живе
У святому слові,
Щоби, саме зараз --
Рід оновився
Силою віри,
Якою перемогу
Дає
Всевишній Сварог --
З Богами слов'янськими,
Тут на Землі,
Сьогодні,
Між нами --
Живими...
____________________________
01.11.2024; Paris (Aurora) ========================
(!!!)
«Молодик у Скорпіоні 1 листопада 2024 року : що на нас чекає в цей час...»
https://tsn.ua/lady/astrologiya/molodik-u-skorpioni-1-listopada-2024-roku-scho-na-nas-chekaye-v-cey-chas-2686125.html
Читати...
===========
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================