Картини Пікассо у віконній шибці створюють презентацію -
Друзки імпресіоністської геніальності проводять акцію
Три враження за ціною чотирьох – шукайте у магазинах
У в’язких солодких морських рибинах
Чи незрозумілій важливій годині
Створюючи небезпеку загиблій дитині
Її поглинуло місто за власним проханням
Запаяну в сталь обмотану жовтим простирадлом
З синьою печаткою мейд ін Гавана
І власним лискучим телешатром
Місто… місто.. чому завжди місто ?.
А чому щирі люди тільки й кажуть про серце?
Кляті лише про секрети з перцем?...
Скупчення чорних привидів-будинків заліковує гнійні рани
Потужні емоційні стани дарують пам’яті потрійні шрами
Коли вітер вибиває усе скло навпроти в твоє тіло
Летиш над нічною дійсністю як солона мрія
Мрія засвітлених дерев к карпатській лісозаготівлі
Чи затьмарених стежок свердловсько-долинського рілля
Ліхтарі – зорі, що впали додолу під ноги
Дають спокій - залишок вічної тривоги
В якій лише і можливий спокій – ледь відчутний дотик
Крапель золотого дощу та сили вітру…
Титри…