Своєму сину мати говорила
Ти підростеш і буде все в житті
Але де б тебе доля не носила
Ти пам’ятай – є правда на землі
Вона чарівна дівчина з косою
Квітуча, молода та норовлива
Всіх манить чистою красою
Зігріє й освіжить, як літня злива
Ти пам’ятай – вона на світі є
І хто б тобі щось інше не казав
Ти приведи її в життя своє
Щоб навіть у пітьмі ти правду знав