Я довго йшов через кордон,
Бо йшов упоперек.
На кружці слід, в руці вазон,
А поруч б’є Терек.
Там йде війна, там кров гори
Дзюрчить струмочками,
А поруч просить докурить
Каліка з дочками.
Хай рок живе, попса ж червінцем закривається
Хоч на останок лиш надія залишається,
Ми ж стоїмо у черзі крайніх і знедолених,
А поруч – щастя у брилі з косою чорною.
Побачив крихту й горобців, що миють дзьобики
У тих калюжах, що лишають в дірках лобики.
На себе плюнув, зачепив же тих, хто кається,
Як тяжко жить, коли війна не вимикається!..