І пахне квітами земля,
дощем прибита до дороги.
І трави стеляться під ноги,
І свіжа, зрошена трава,
Мов шовк, мов килим, мов картина,
І от, захоплена дитина
Кричить "Весна! Весна! Весна!"
І свіжим подихом вітри
Відгонять сум і дику втому,
І все, що поряд, що знайоме,
Мов перший раз побачиш ти.