помру у полум'ї моїх бажань...
вогонь завжди - це воля...
слова палають в палкості зізнань...
горить земля підпаленого поля...
вогонь життя - вогонь у пляшці...
для когось гра , дитяча і нестримна,
підпалим крила молодій ми пташці,
щоб залишилась тут... які ми дивні...
комусь ми робими боляче... палаєм
в очах іскриться ненависть і біль...
горить будинок, місто... вмремо.. знаєм...
ми робим все щоб припитився штіль...
і знов у запальничці вогник грає...
в очах думки моїх... знов я палаю...