я довго не кохала,
лиш зараз я живу...
у серці смуток мала...
а зараз інше йму...
це дивне і приємне,
що вдаль мною летить...
нехай буде взаємне...
що змусило знов жить...
в долоні знову крапля,
червона... моя кров...
нехай вона зігріє
мене, немов любов...
шкода, що ти не поруч,
шкода, але не жаль...
а серце знову б'ється
і рветься знову вдаль...
до тебе , мій коханий...
до тебе, Сіде, мій..
я знову у бажаннях
в коханні наших мрій...