Чи зможеш ти злетіти птахом
У синьооку далечінь?
Чи зможеш тугу подолати,
Незаплямовану нічим?
Чи ти зумієш стати сильним,
Щоб пережити біль утрат,
Щоб стати вільним, дійсно вільним,
І щоб навчитсися кохать?
Чи ти спроможний не здаватись,
І йти вперед,назло біді,
Щоб не боятись,не страхатись,
Складних моментів у житті?
Чи ладен ти піти на муки,
Щоб лиш на нетривалу мить
Мене побачить і горіть з розпуки,
Дозволити душі своїй боліть?
Чи ти готовий марити від смутку,
Втрачаючи здоровий глузд на самоті,
Задовольнячись лише кохання жмутком,
Що я лишу тобі до того,як піти?
Чи досі хочеш бути ти зі мною?
Чи ти готовий все життя чекать,
Щоб крок за кроком від ніиого болю
Все більше,невимовніше страждать?
Червень 2006р.