Блаженні, ті що вірують , що світло буде.
І ті що знають , що Господь їх не забуде.
Блаженні, ті що вірують ,що правда ще жива
І ті , хто робить й бачить навкруги дива.
Блаженні, ті що вірують у Судний день.
І ті хто написав про це пісень.
Блаженні, ті що вірують ,і гори повертають.
І ті що «ВІН» казав утілюють , не просто знають.
Блаженні, ті що вірують ,що горе не біда
І ті , що знають , що життя то штука не проста.
Блаженні, ті що вірують ,у кращий світ
І ті , хто розтопити можуть душу-лід.
Блаженні, ті що вірують у небеса
І ті , що знають , що життя не тільки біль, але й краса.
Блаженні, ті що вірують і люблять й знають.
Блаженні, ті що йдуть , та не минають…