ніжність і сум сплелися у музику.
зайве напруження, зайві надії.
просто дивитись у очі музи,
де, наче кадри, нові події.
сонце освічує стомлену землю,
вмивану, та не дощами, а болем.
танець і вірш на порядку денному.
глушить поезію шум і гомін.
темне вбрання і яскраві мрії...
фрази приховують справжню і світлу.
просто всміхнутись, щоб настрій осілий
зник, програвши із сонцем битву.
ніжність і спокій сплелися у рухах.
музика: чемна і тиха флейта.
просто кохати й забути, де ти.
просто радіти, і щирість слухати.