(для Медведика)
Ти мій солодкий, ніжний гріх!
Навіщо я тебе зустріла?
І в твій ласкавий тихий сміх
Я закохатися посміла...
Навіщо сниться образ твій,
Твої холодні, сірі очі?
Я хочу щоб був поруч ти
Щодня, щовечора, щоночі.....
Мені так холодно самій,
Так сумно без твоїх обіймів,
Так хочеться сказать: "Ти МІЙ!",
Але сказати це не смію....
Я не скажу тобі "ЛЮБЛЮ",
Навіщо долю дратувати?
Занадто пізно звела нас
Вона лихим, безглуздим жартом!
Я не скажу тобі "ЛЮБЛЮ!",
Й від тебе цього не чекаю,
Та поглядом все ж прокричу:
"Здається я тебе кохаю...."
Пробач мене за ці слова,
Не варто було їх казати,
І обертом йде голова,
Тебе так важко відпускати......
Пробач мене! За все пробач!
І я тебе за все пробачу!
І якби важко не було,
Я за тобою не заплачу!!!
(вересень 2009)