а ти хіба не знаєш
що лісові гноми
щоночі
збираються разом
варять каву
і загадують твої бажання?
кожен з них хоче зробити тобі
ще приємніше
ніж попередній
і саме тому
вигадує бажання
яке на його думку
здивує і порадує тебе
більш за все на світі
вони по-черзі
спостерігають за тим
як твої мрії здійснюються
а ти навіть не знаєш про те
що гноми придумують їх
ще до того
як ти
загадавши чого хотіла б
саме в цю секунду
відчайдушно спостерігаєш
за падаючую
з малиново-запорошеного неба
зіркою
pies.
до речі зірки
теж не падають
просто так
їх
кидають для тебе
інші
інопланетні гноми
попередньо здзвонившись
з лісовими