Наймиліше мені в світі-
Там, де я родився
Там я зріс, пізнав там Бога,
В школі там учився
Деревце там кожне знаю
І дуби старії
Там пізнав я дні веселі
Літа молодії
Там і рибка веселенька
У річці гуляє,
А в садочку у вишнивеньким
Соловей співає
Місто рідне, рідні ниви,
Як я вас не бачу
То я тужу і сумую,
А часом заплачу