Як надоїло життя те доросле,
Так хочеться в дитинство назад,
Як би ви знали, як тут мені зле,
Я хочу в дитячий квітучий сад.
Мене ніхто не зупинить,
Ви навіть не старайтесь,
Тільки мої мрії припинять,
І ви мене вбийте, не вагайтесь.
А мені весь світ кольоровий,
Я до всього завжди готовий,
Не відбирайте дитинства,
Не робіть такого свинства!
Я хочу ще помріяти трішечки,
Поганяти маленькі кішечки,
Хочу яблука зривати,
І без турбот «мамо» кричати!
А що я зараз зможу?
Невже складне життя переможу?
Кому я що докажу,
Я ж дитинства нікому не покажу!
Верніть мене на років п’ять назад,
Я вернусь в дитячий квітучий сад.