Ой кохана моя, мила,
Душу ти мені відкрила.
Ти дала мені кохання,
І найкращі сподівання.
День дала мені найкращий,
Ніч дала мені ясну.
І не знаю я чи щастя,
А може біль я принесу.
Але точно знаю мила,
Біль солодкий буде цей.
І душа буде щаслива,
Серце гратиме пісень.
Моє серце теж співає,
І не тільки, ще й кричить.
Мила я тебе кохаю,
Не втрачай мене в цю мить.
Не дай мені піти від тебе,
Люби й кохай мене завжди.
Бо я люблю тебе й кохаю,
На віки мила, назавжди.