Кожен з нас у душі поет.
Та на листок все викласти не може.
Так, хтось звик тримати все у таємниці,
Хтось лише другові сказати може,
Для когось...найкраще висказати все рядочкам,
Де будуть лиш хвилини щастя, радості й печалю.
Де кожне слово, як потрібно буде,
Радітиме з тобою.
Та раптом знадобиться,-
То й сліз не пожаліє.
І часом, дивно, та здається,
Вони самі писати хочуть щось.
Та нажаль, вони лиш можуть,
від чужих рук писатися...