вода тече по руслу, як по венах
кров - плавно і невпинно. вічно ніжна
її хода. небесна діадема -
веселка мріє, чарівна й розкішна...
розміреного гулу кантилена
од суму очищає дух неспішно
й несе його в безкрайнє і глибоке,
даруючи душі людини спокій.