Пам'ятаю!
Твій шепіт і ті пісні,
Що наспівував мені у сні.
Пам'ятаю!
Подих на солодких губах,
Казковий погляд у твоїх очах.
Пам'ятаю!
Твоя усмішка - весна,
Поцілунок п'янить мов келих вина.
Пам'ятаю!
Як зачарована тобою
Готова була вступити до бою
Памятаю!
Хвилини з журбою
І що живу лиш одним тобою
Пам'ятаю!
Та жити далі як, не знаю.
Усе в мені горить, палає
Усе із часом помирає.
Всі дні без тебе у печалі
Немає сенсу існувати далі...
БЕЗ ТЕБЕ!!!