Синиця в небі, і журавель в небі.
А в руках сигарета, ну це ж треба?
В голові поезія. А у серці дірка.
Там провів провірку я, і зробив копілку.
На лиці усмішка із власного горя.
Та от тільки у душі немає нічого.
Сигарета у руці, і синиця в небі.
Ось і маєш весь сценарій, думаєш: "це ж треба?"