Присвячується.....
Мій Білий Янгол,
Приходиш ти в хвилини радості та смутку,
Коли надія ледве теплиться жива
І гарний образ твій такий прекрасний та жіночний
Дарують завжди посмішку і лагідні слова.
Я розумію,
Що скупі мої слова подяки,
Що я не в змозі вдячити тобі
За те, що ти – відрада наша і підтримка
У скрутні кризи та важкі часи.
Своїм близьким, батькам, коханим,
Ти Білий Янгол в їхньому житті.
Можливо, ти не знаєш - твоїм друзям
Завжди приємно із тобою поряд йти.
Я часто так була неправа,
Що сперечалася і дорікала я тобі,
Але ти Янгол Божий все прощала
Помилки всі мені, як тій вівці.
Ти така ніжна і твоя спокійна мова,
Неначе пісня, заколисує до снів…
Я вірю, що ти - донька є від Бога,
Що Янгол Білий у тобі живе.
Нехай же благодатна будеш
У всьому та у мріях всіх
Нехай же все, чого ти тільки побажаєш
Впаде, як несподіваний та перший сніг.
01.02.2010