Сижу я в в"язниці по назві кохання,
У великій моральній в"язниці,
Що не думка то про тебе,
Що не слово відразу ти,
Що не пісня про кохання,
Що за доля мене спіткала,
Немаю права навіть вмерти,
За тебе щоб ти дізналась,
Що я насправді тебе кохаю,
Бо ти як місячне те сяйво,
Як пташиний спів у ранній весні,
Як Ахіллесова п"ята вразлива,
Захоплююча як Афродіта,
Вразлива і кохана,
Хай будуть з тобою Боги,
Хай співають про тебе пісні,
Хай відчувають те що я відчуваю,
Хай буде все чого ти хочеш окрім одного,
Ніколи моя не будеш ти!!!