Засвітило сонце ясне!
Це прийшла весна прекрасна!
Весело дзюрчать струмочки,
Скоро з'являться листочки.
В лісі проліски чарівні:
Ну й краса! Це ж диво дивне!
І граки вже прилетіли,
У свої гніздечка сіли.
Із країв чужих, далеких
повертаються лелеки
до свого гнізда, до хати,
де співає пісню мати.
Пісня та до неба лине:
про красу, весну, калину,
найщиріші почуття,
міцно спало щоб дитя.
Щоб зорстало, не хворіло
і слова ці зрозуміло:
НАЙМИЛІША ТА ЗЕМЛЯ,
живемо де ти і я.