Людина сміється,
Людина страждає,
В своїх ідеях блукає,
Біль страшний переживає!
Людина радіє,
Людина сумує,
Красиво мріє і лютує,
Сама з собою,інколи воює.
Людина мстить,
Бо серце міцно так болить,
Людина прагне ласки,
Та, щоб люди зняли маски!
А світ іде все уперед,
Й не дивиться,чого прагне людина,
І всі ми, як маленька соломина!!!!!!!