...в голову «лізуть» недобрі думки
Дай тільки поштовх, і ти – вже не ти,
Ти вже не той, ким був донедавна
Ти тепер янгол, і це твоя карма.
І будуть всі плакать, а ти засмієшся
Печалі, сліз їхніх із чаші напє’шся
І крикнеш грайливо: «Помріть всі красиво,
Коли вас не буде, я буду щасливий!»
Одразу все небо шалено зчорніє,
І вітер раптово із пекла повіє,
І він забере усіх вас із собою…
Ні-ні, не для бою з якимсь Сатаною,
Лише щоб відчули всю правду життя,
А потім, як я, відійшли в небуття…