Чорним вороном летить
Темрява на всесвіт
Вкриває на шляху все тьмою,
Чорною,кривавою пітьмою
Біліють де-не-де могили
Із них скелети вилізають
На битву,на війну за волю
За добре панування в світі
На небі заіскрились зорі
І падають на землю...вниз
Місяць не витримує болю
І фази міняє через день
Лютує космос-сам не свій
Вогненними шарами обдирає землю
Щоб знищити все зло одвічне.
Море крові понесла вода
Не витримала болю....розійшлась
Укрила все живе на світі
Під одіяло чистої води
"Спи земле,нехвилюйся...."
З рікою крові понеслися трупи
Багато їх з добра і зла
Невинно впавши на бою
За Господьство хазяїна свого...
Не витерпів вогонь одвічний
Понісся зверх води могучі
Спаливши все живе,що
Поверх води було
Не стало і повітря...
Щезло для зла
Здушивши не один десяток
Демонів пекельних
Не вгамувалось,понеслось
Кудись туди в кінець всесвітній
Де не ходила ще людина
Туди де не течуть кроваві ріки
Повновладців за владу
Не витерпіла матінка Земля
Розійшлась.....
Затихло все.........
Не стало гаміру і шуму
Одвічний мертвий спокій.....
Тишина......
Яку порушив одинокий крик кажана...