Не думала і не гадала,
Не вірила, не розуміла,
На тебе сильно я «запала»,
Що голова десь полетіла.
Тебе побачила, і серце
Застукотіло в грудях швидше.
Я думала, що все пройде це,
Та з кожним днем стає все гірше.
Я думаю про тебе знову,
Чекаю кожний день дзвіночка,
А зустріч згадую і хочу
Твого почути голосочка.
Без тебе світ мені не милий,
Хочу торкнутись твого тіла.
Тобі то що, ти там щасливий,
А люди кажуть, я здуріла!