Хто я в цьому світі? Хто?
Не відповім на це питання,
Бо для когось - я ніхто,
А для когось лиш бажання…
Я для когось - цілий світ,
А для когось – лиш частина,
Я лишаю в серці слід,
Та не всім – наполовину.
Я буваю тільки мить,
А буваю цілу вічність…
Через мене у душі болить
І тоді я відчуваю прикрість.
Бо для мене хтось – ніхто,
Ну, а інший – то кохання.
Десь для мене щось було,
А для нього – це питання.
Він для мене цілий світ,
Я для нього лиш частина.
Він лишив у серці моїм слід,
А для всіх – наполовину.
Був зі мною тільки мить,
А здавалось – цілу вічність…
І тепер в душі болить,
Відчуваю в серці прикрість.
Цілий світ для когось я.
Мабуть, хтось мене кохає.
Мене бачить і земля
Із-під ніг його зникає.
Він для мене не важливий,
Я йому на усі 100.
Навіть не якась частина –
Взагалі мені НІХТО.