зграя голодних і диких тварин
теперішній світ сав на вигляд таким
фільм про вампірів чи кружку вина
все що потрібно для тебе сповна
тепер відійшла в забуття позивна
тепер ти купити всіх можеш - ганьба!
тепер не боїшся липкого багна
воно ж не затягне у глиб,аж до дна
думки лиш про власне чужого ж дарма
не здатен помітити власного "я"
не здатен подати руку в біді
і кажеш сусіду: дивися - дурні
та ні,не такі, просто совісні ми
нам хочеться вірити в краще одні
насотні мільйонів зразкові самі....
гуртуючись поруч тримаємо сни
тримаємо мрії про краще життя
і втрачених душ чуємо каяття
ну що ж ти все вирішив, думка моя
залишилась буквою,- прочерк листа