Ми з тобою
у вишневому світлі
Вікно наче вареник
вареник із вишнею
бризкає світлом
Я у вишневому світлі
тебе за руку тримаю
тебе у вишневому світлі
що із вікна бризкає
А ти світлячками кліпаєш
які у кола зібрались
і дна побачити хочуть
і мені раптом цього захотілось
І вишневе світло
і світло від тіл світлячків
стільки світла довкола
Але світлячки не бачать
і я також не бачу
Напевно дна немає
шепочуться світлячки
напевно дна немає
подумки погоджуюсь із ними