Пройшли дощі,почалАся зима,
Та знову я, як завжди,сама,
Дивлюся на небо – в небі зірки,
А в серці у мене холодні сніги,
Так хочеться ласки,любові,тепла,
Так хочеться вірить,що прийде весна…
прийдЕ так неждано,як вітру порив,
розтопить серденько цілунком п»янким,
і буде тоді,все одно, дощі за вікном,чи зима,
бо в серці моїм назавжди цвістиме кохання весна!
24.11.98р