Якби я хотів щоб коло мене була ти
та шляхи ведуть нас не туди
скільки раз казали що любити будем ми
та перешкоджали в цьому нам вони
відстань і нехороші часи
я чекав тебе як земля ранішньої роси
любов наша стала електронна
і ще трохи монотонна
писали вже заучені слова
я зажди говорив що ти мені дуже дорога
та слова ціну вже втратили
і ось на ще щось натрапили
серця трохи підігріли
і далі робим те що вміли
навіщо стільки болю
щоб знайти свою долю
яку будеш ти кохати і любити
а не вовком в небо вити....