Питає: «Яке ти хочеш татуювання?».
Відповідь убога, але моя: «Хочу дощ,
З усією його вологою і запахами,
Теплом і звуком, бо ж літо надворі».
Візаві дивиться не мене, як на ідіота.
Дивиться на дощ, хмикає,
І каже: «Ти не цікавий!».
- Так, вірно, а ще я латентний літній дощофіл.
Ми розходимося без набридлого «ну-у, давай, пока».
Дощ навколо. Шкіра його стягує по собі; притатуйовує певно.
Цінність продощеної землі вилізе через
зелене задоволення людської ненаситності
і кольоровими запасами на зиму.