Дякую за тебе Богу
І вночі молюся
Щоб стелив тобі дорогу
Не давав спіткнуться
Я хвалю за тебе Бога
І серденько мріє
Йдеш у полі а стежина
Квітами рясніє
Бачу як бешкетник вітер
Гра в твоїм волоссі
І трава вмива росою
Твої ноги босі
І в очах чаїться вогник
Клаптик сонця й снігу
Він у серці моїм човник
Ним жию і вірю
Що вогонь в моїй душі
Який ти вдихнула
Біля мене як не спала
До серця горнула
Я зберіг його на віки
Проніс через роки
Я тепер вже вільний вітер
Лечу сонця проти
Щоби поряд запалити
Яскравіше нього
Щоби ніч твою змінити
В день Бога святого