механічне падіння рук
Відчуття абсалютної єдності
й розмитих кордонів тіла
Приємно рухатись втакт
рушійній машині
І в тому знаходить
абсалютне відчуття мами
бо так було кожного разу
коли засинала
в колисці всесвівту
не усвідомлюючи себе
і тому зєднуючись
з кожною комашкою
І звуком невинності
Згодна час від часу
Хотілося плакати
Від власних вимислів
Рух електрички
різкі коливання
Взаємодія колій
і сила тертя
Бажання заснути є недоречним в тому
Бо є бажання
злиття із життям
товарного потяга
Який врізається в вікна
Зустрічним супротивом