Сонячний день, ми на річці купались
І все обнімались, і цілувались,
Радісно сонце всміхалось до нас.
Твої лагідні очі,
Мов зоря опівночі,
В серці моєму тонули щораз.
Люба, дівчина мила,
Вечірня зоря,
Серце ти полонила –
Кохана моя.
День промайнув, і нам треба прощатись,
А ми обнімались, і цілувались,
Місяць і зорі дивились на нас.
Твої ніжні обійми
І палкі поцілунки –
Ми зупинити не можемо час.
Обрій далекий, світанок стрічає,
А ми обнімались, і цілувались,
Місяць і зорі сховались від нас.
Більше ми не прощались,
А у двох повертались,
Сонце ранкове, зустріло вже нас.
10. 11. 2002 р.