Ти десь далеко,
я зовсім легко
забула й стерла
твої слова.
Я все пробачу,
але побачу
наскільки сумно
в твоїх світах.
Любити болі,
брехати долі,-
хіба для цього
ми живемо?
Давай кохати,
кордон стирати,
любити зиму!
Нам все одно:-)
Дитячі мрії,
безглузді дії
нас,просто смертних,
вмить окрилять.
Це нагорода
за ті дороги,
мета яких -тебе кохать!
01:45 Нед 03.01.2010