Четверте серпня – день нам дорогий,
Коли на рушничок весільний встали.
Почався відлік часу в нас новий,
Життєві ми дороги поєднали.
Ти в шлюбнім платті дивно розцвіла
Мов біла запашна в саду лілея.
І любувала всіх твоя краса,
Не оспівать її в піснях Орфея.
Розписки миті трепетні були,
Союз сімейний підписи скріпили.
Обов’язки взаємні прийняли,
В житті щоб один одним дорожили.
Наш поцілунок апогеєм став –
Ми досягли весільної вершини.
Нас келих із шампанським об’єднав,
Щоб ми лише душа у душу жили!
04.08.2010р.