Просто вчитель - пояснює.
Хороший вчитель - наводить приклади.
Великий вчитель - Н А Д И Х А Є !
З любов'ю
Томі Рачок
Живеш, стрічаючи світанки.
Закохана у небо й зорі,
Десь, приміряючи серпанки,
Читаєш сни своєї Долі.
Завжди щасливою здаєшся...
А що там в Тебе на Душі..?
Чому так швидко серце б'ється,
Коли читаєш ці вірші?
Бо Ти — ПОЕТ!.. Та вірші пишеш
Не на папері, як усі.
Ти на Душі їх маєш більше,
Ніж на всіх травах є роси!
Я ж бачила всі ті вірші.
Навчила Ти, як їх читати
В очах — у дзеркалі Душі, —
Й мене навчила віршувати,
Щоб кожне слово - незалежне,
Кожна строфа — пали́ть вогнем.
Щоб вірші щирі обережно
Відкрили Всесвіт, мов ключем.
...
І поки я живу ще на Землі,
Я дякую щоденно небесам,
Що є такі на світі ВЧИТЕЛІ!
03.10.10 20:21
Змінено 08.04.2020
Ο δάσκαλός μου(O dáskalós mou) (грец.) - моїй учительці