Любове ніжна ти моя,
Зігрій мене собою!
Закутай тіло все тримке
Обіймами й душею...
Твій подих хочу чути я
І ці слова кохання:
"Навіки будеш ти моя
Солодка і бажанна!!!"
Цілунок твій в чоло моє
Ніколи не забуду,
Нема на світі кращого ніж ти!!!
Ти серце моє чуєш?
Як стрімко б'ється в грудях дзвін,
Воно тобі співає,
Бо хоче чути голос твій,
І знову...Це ж кохання...