Відмінно закінчили школу
І мрії в майбутнє вже звуть,
Красуні у вальсі шкільному
Сьогодні повільно пливуть.
Нам полум’я в сутінках сяє,
Упала на землю роса,
У танці над нами кружляє
Русява, ще з бантом, коса.
Під музику серце співає,
Сьогодні не хочеться спати,
Ми підем, де небо палає,
Ранкову зорю зустрічати.
Тумани пливуть над водою,
Лунає десь спів солов’я,
Зі школи твердою ходою,
Крокуємо гідно в життя.
Нам школа дорогу вказала .
В який не полинеш ти край,
З вершини свого п’єдесталу,
Про школу свою пам’ятай,
1. 06. 2003 р.