Сім днів осені. десять довгих холодних пальців. сорок вісім жовтих плям на холодному асфальті. два слова «прекрасно» і триста сорок хвилин дощу. одна думка. рівновага і початок. відчуття і переконання. сонце сліпить у праве око,а на серці віддає сирістю вчорашньої мрячки. щодень новий сон. вірніше щоніч. дивно. присмак терпких грушок і холодного молока. французи стракують. не звично. чому ревуть воли як ясла повні (с) .риторично. танцють всі і майже всі співають. попсово. поломана гойдалка нагадує про те,що скоро весна. весело. хоч до весни,ще як гойдалці до гойдання. шкода. вчора у вікні праворуч маленька дівчинка грала на флейті. легко. а завтра у вікні ліворуч будуть висіти мокрі рушники. стрьомно. сьогодні дощ змивав колір маршрутки . зявилось нестримне бажання їхати на роботу. знову дивно .ранковий телефонний дзвінок дав відчуття щастя. чудово. стоїть китайське горнятко з гидотним чаєм. буденно. настрій має відтінок легкої застуди,перебуваючи в такій самій прострації. незвично. скоро твій ДН. розгублено. мабуть подарую радість. просто.