-------
Цим епіграфом починається цикл
"Їжа для роздумів критика або Опера для глухого та Натюрморт незрячому".
Читати обов'язково все разом!
-------
– Заголовок цієї пісні називається «Ґудзички для сюртуків».
– Ви хочете сказати – пісня так називається? – спитала Аліса,
намагаючись зацікавитися піснею.
– Ні, ти нічого не розумієш, відповів нетерпеливо Лицар.
– Це заголовок так називається. А пісня називається «Древній дідок»
(Льюіс Керрол «Аліса в Зазеркаллі»)
...тоді щось дивне й незнане пробудилося в мені,
І піднеслася голова, й слова прийшли до уст зелені.
Тепер – де б я не був і коли-небудь,
Я все – п’яний дітвак із сонцем у кишені…
(За Богданом-Ігорем Антоничем)